Gratis foredrag 30. marts 2016

Gratis foredrag 30. marts 2016

Bjarne W. AndresenHøjt begavede børn læser også

Foredragsaften med master i børnelitteratur Bjarne W. Andresen på Casa Carola i samarbejde med Gifted Children og Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark.

Læs mere ved at klikke på billedet.

Denne aften vil Bjarne W. Andresen fortælle om bøger, som giver udfordring til de højt begavede børn. Foredraget tager udgangspunkt i Bjarne W. Andresens formidlingsprojektet med emnet Højt begavede børn har også brug for børnelitterære udfordringer.

Ved tilmelding på dette link kan man modtage litteraturliste, oplysning om evt. ændringer mm.

5 thoughts on “Gratis foredrag 30. marts 2016

 1. Martina Balogová

  Hej Bjarne. Jeg har læst om arrangementet i Aarhus Onsdag og blev meget interesseret. Desværre har jeg ikke mulighed for at møde personligt. Kunne jeg evt. alligevel få litteraturlisten til inspiration? Jeg har to børn (9 og 14 år), som højtsandsynligt ville have glæde af den. På forhånd tak. Vh, Martina

  Svar
  1. Bjarne W. Andresen Forfatter

   Hej Martina
   Undskyld det sene svar. Det var ærgerligt, at du ikke kunne komme. I løbet af kort tid (dog tidligst i weekenden) lægger jeg referat “powerpoints” (som jeg vist håndholdt og på papir) og litteraturlisten ud her på hjemmesiden. Der kommer også link til det i mit næste nyhedsbrev. Hold derfor øje med nyhedsbrevet og/eller hjemmesiden de nærmeste dage.

   Med venlig hilsen
   Bjarne

   Svar
 2. Ole Nørholm

  Hej Bjarne
  Pøj pøj med foredraget i aften.
  Jeg når desværre ikke til Aarhus,
  men ville meget gerne.
  Jeg har selv 3 højt begavede børn.
  og så er det mig, der er inden i Fister 🙂

  mange hilsner
  Ole Nørholm

  Svar
  1. Bjarne W. Andresen Forfatter

   Hej Ole/Fister
   Det var ærgerligt, at du ikke kunne komme. Jeg ville ellers gerne have mødt “Fister”s far live. I løbet af kort tid (dog tidligst i weekenden) lægger jeg referat “powerpoints” (som jeg vist håndholdt og på papir) og litteraturlisten ud her på hjemmesiden. Der kommer også link til det i mit næste nyhedsbrev. Tilmeld dig derfor nyhedsbrevet og/eller hold øje med hjemmesiden de nærmeste dage.

   (Til de uindviede, som læser med: “Fister” er bl.a. http://www.fistersverden.dk og en side på Facebook, som jeg følger med stor interesse.)

   Med venlig hilsen
   Bjarne

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.