Halvtreds tusind tak!

Bjarne W. AndresenDa jeg fyldte 50 år, ønskede jeg at markere på en særlig måde.

Jeg betragter mig som mønsterbryder. Jeg har kun opnået, hvad jeg har, med hjælp fra andre. Mennesker, som har troet på mig (også når jeg ikke selv gjorde det), og som har givet mig en hånd eller et godt råd, når jeg havde mest brug for det.

Derfor lavede jeg fire arrangementer (plus et mindre arrangement for mine allernærmeste, hvis betydning det ville være urimeligt at sammenligne med andre menneskers). Arrangementerne var bygget op om samme skabelon: Vi startede kl. 17 med en times koncert/foredrag/stilletime. Bagefter inviterede jeg på restaurant, så vi kunne spise og snakke om, hvad vi havde oplevet i timen forinden.

Jeg lavede – med deltagernes tilladelse – en blå bog, så man kunne se, hvem man kom til at møde. Den blå bog kan i dag tjene som en mulighed for mig til at takke dem.

Samlet oversigt over de fire arrangementer

Om de fire arrangementer

Blå bog

Læs Den blå Bog her.

10. september 2016: Stilletime med Didde og Nikolaj Flor Rotne, København

Læs flere oplysninger her.

24. september 2016: Koncert med Rasmus Matthiesen, Aarhus

Læs flere oplysninger her.

1. oktober 2016: Foredrag med Tea Bendix og Marianne Iben Hansen, Aarhus

Læs flere oplysninger her.

26. november 2016: Foredrag med Helle Hedegaard Hein, København

Læs flere oplysninger her.