Skriveophold på Samsø

Samsø skrivestueSkriveophold på Samsø

Jeg benytter mig af muligheden og er kortvarigt flyttet til Samsø. Fra skrivestuen er der udsigt til Stavns Fjord. Tasken er fuld af bøger, blomsterne springer ud, og der er ild i brændeovnen. Jeg får skrevet meget.

I løbet af ugen har jeg fået skrevet en del boganmeldelser ved siden af at passe min influenzaramte kæreste. Jeg har også arbejdet på en artikel om etik i det pædagogiske arbejde og et foredrag om skolepædagogernes forhold under den nye folkeskolereform. Nu er den lille lejlighed byttet ud med et dejligt hus. Selskabet er udvidet til også at omfatte svigermor og en kat. Jeg ved ikke, om det virker befordrende for min arbejdsindsats, men det er i hvert fald meget rart.

For mig er det den ideelle kombination på en fridag: At få slappet af i godt selskab og samtidig få noget fra hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.