Jeg har alt

Jeg har altJeg har alt

Bodil Alling
Illustrator: Claus Helbo
38 sider
Teateret Gruppe 38 2009

 

 

“Kan man tænke dybe og skæve tanker om noget så jordnært og banalt som en far og en mor, en kat og en ged? Det kan man her – og så på vers. Finurlige rim illustreret med lige så finurlige kradserier. Jeg har alt er en lille bog om det hele. Den er udgivet i forbindelse med forestillingen af samme navn, som har spillet i ind- og udland. En god ide, at man kan få en bog med hjem, når man har været til børneteater.

Når Jeg har alt er bedst, er den at måle med Halfdan Rasmussen: og Jakob Martin Strid.” (Fra min boganmeldelse på JAGOO.)

Jeg har alt findes også i en engelsk udgave med titlen I’ve got everything.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.