Må jeg være med?

Må jeg være medMå jeg være med?

Undertitel: Relationsarbejde i daginstitutionen
Margareta Öhman

Oversat af: Nanna Gyldenkærne
312 sider
Hans Reitzels Forlag 2011

Jeg læste Må jeg være med? i forbindelse med mit masterprojekt og blev meget begejstret:

“Den svenske psykolog, familieterapeut og ekspert i børnekultur, Margareta Öhman, har skrevet en bog, som kombinerer forskning med praksis. Hun får defineret sine begreber. Efter de fleste kapitler er der gode spørgsmål til gruppedebat eller til at reflektere over alene. De opfordrer til at tænke, diskutere, observere yderligere i sin egen praksis og til at tale med børnene om tingene. Det er en stor bog med mange emner, men den er tilgængelig både i sprog, layout og struktur.” (Fra min boganmeldelse på JAGOO.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.