Udtalelser om Bjarne

Vejledning af børn, unge og studerende

Jeg kan varmt anbefale, at børn i skoleskift får en god professionel støtte, og her får Bjarne mine varmeste anbefalinger. Bjarne er en del af, at min søn cykler glad i skole hver dag nu.
(Mor til dreng på 14 år)

Tak for dit svar og for dine bidrag til min opgave, din tid, din sparring og nu også de sidste krampetrækningers afrundinger. Tænk der findes den mulighed for sådan en som mig. Tak for dit firma.
(Tilde Birk, pædagogstuderende, om sin bacheloropgave)

Jeg har i flere sammenhænge benyttet Bjarne som faglig vejleder, sparringsparter og korrekturlæser på forskellige universitetsopgaver. Jeg kan varmt anbefale Bjarne som vejleder på forskellige opgaver, både med fokus på det faglige indhold og selve det opgavetekniske.
(Kandidatstuderende i pædagogik)

Boganmeldelser og artikler

Jeg gerne vil følge dine anmeldelser. De hæver sig nemlig højt over, hvad man ellers ser inden for børnelitt., hvor meget desværre læses 1:1. Jeg er selv uddannet litterat og lægger derfor stor vægt på, at der læses mellem og omkring linjerne.
(Læser af boganmeldelser)

Jeg vil bare sig tak for din fine artikel om billedbøger, som tager børnenes perspektiv. Den er jeg virkelig glad for, da jeg er så enig i udgangspunktet: at det handler om at møde børnene der, hvor de er.
(Trine Bundgaard, forfatter)

Historiefortælling og massage

I aftes fik jeg den skønneste rygmassage af min datter og tilhørende
fortælling om et egern, der boltrede sig i regn og laaange fine solstråler,
materialiseret i blide pensel-prik og -strøg på min ryg. “Sikken fin massage
og historie”, sagde jeg, “hvor har du lært det?” “Det har jeg da lært i
børnehaven! Af ham der Bjarne”.
Det er immervæk 3 år siden. Men altså lærdom, der sidder der endnu i en
8-årig 🙂
(Mor til pige på 8 år)

2 thoughts on “Udtalelser om Bjarne

  1. Bjarne W. Andresen Forfatter

   Til Per Bondesen
   Tak for din tanke. Du sikrer dig af få besked om nye opslag ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre ved at skrive din mailadresse øverst til højre under “Tilmeld dig nyhedsbrev”.

   Med venlig hilsen
   Bjarne

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.